ianuarie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

PSD DÂMBOVIȚA a câștigat în peste 70 de localități din județul Dâmbovița. Vă prezentăm procentele în fiecare localitate din județ

0 0
2 min read
0 0
Read Time:58 Second

PSD Dâmbovița a învins detașat și în aceste alegeri, la nivelul județului Dâmbovița obținând peste 45% din voturile exprimate, mult peste media națională, în timp ce Partidul Național Liberal a obținut 23%, fiind sub media națională a partidului. Alianța USR-PLUS se află tot sub media națională, cu 9% în Dâmbovița.

Surpriza însă este AUR, o formațiune politică înființată de curând, care a obținut la Dâmbovița 7%.

În județul Dâmbovița PMP nu a atins pragul electoral de 5%.

La aceste procente, PSD Dâmbovița are, prin votul direct, 3 deputați și un senator, cu cele mai mari șanse de redistribuire a încă unui mandat de senator. PNL un deputat prin vot direct și unul prin redistribuire, și un senator tot prin redistribuire. Restul de două mandate de deputat aferente județului pot ajunge, prin redistribuire la Alianța USR PLUS și AUR.

PSD Dâmbovița, condusă de Corneliu Ștefan, a obținut victoria la SENAT în 73 de localități din totalul de 89 de localități din județul Dâmbovița iar la CAMERA DEPUTAȚILOR a obținut victoria în 72 de localități din totalul de 89, ceea ce denotă faptul că membrii și simpatizanții organizației PSD Dâmbovița și-au făcut datoria.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).