mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Emilia Șercan, dezvăluiri explozive: Rectorul Academiei Forțelor Aeriene Brașov, conferențiar fără a îndeplini criteriile legale

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second
Emilia Sercan
Rectorul Academiei Forțelor Aeriene din Brașov, generalul de flotilă aeriană Gabriel Răducanu, a obținut un post de conferențiar în universitatea pe care o conduce fără să îndeplinească criteriile prevăzute de lege, dezvăluie jurnalista Emilia Șercan, cunoscută pentru investigațiile privind plagiatele în rândul înalților demnitari, dar și pentru semnalarea unor derapaje din mediul academic, ce țin de etică și integritate.„Succesiunea lucrurilor a fost așa: mai întâi Răducanu a fost ales rector, iar apoi i s-a scos un post de conferențiar la concurs.

Cum nu îndeplinea criteriile, le-a umflat cât a putut pentru a le da o aparență de legalitate. În 2017, anul când a fost numit rector, Răducanu a publicat o carte și a scris încă una, care a apărut în ianuarie 2018, a publicat un capitol de carte, 10 articole și a devenit membru într-un proiect de cercetare științifică.

Vă întrebați cum a fost posibil să se întâmple toate astea? A fost pentru că Sistemul s-a împins și l-a susținut.

Cum în România impostura și incompetența sunt promovate și răsplătite, în decembrie 2018, la numai un an după ce a ajuns rector și conferențiar, Gabriel Răducanu a fost înaintat la gradul de general de flotilă aeriană.

Academiei Forțelor Aeriene este singura instituție din țară unde sunt pregătiți piloții militari de avioane și de elicoptere, iar în această universitate rectorul obține un post de conferențiar făcând fals în acte.

Vă întrebați, poate, ce o fi cu teza de doctorat a generalului Gabriel Răducanu? Vă spun eu: nu se simte bine”, scrie jurnalista pe Facebook.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).