august 4, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Gabriela Firea: Un Grup de Comunicare Strategică ce nu a făcut altceva decât să dezinformeze populaţia.

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, susține că celebrul Grup de Comunicare Strategică transmite date eronate cu scopul de a genera haos și panică în rândul populației.

„Un Grup de Comunicare Strategică ce nu a făcut altceva decât să dezinformeze populaţia. Presa a dezvăluit dezinformările lor, cifre care nu corespundeau şi date care erau comunicate către public, doar pentru a crea panică şi pentru a crea haos. Din păcate, acesta este Grupul de Comunicare Strategică şi aceea este comisia tehnică de luptă împotriva coronavirusului.”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Prim-vicepreşedintele social democraţilor a menţionat că dacă PSD va câştiga alegerile şi va forma viitorul Guvern, structura acestui Grup de Comunicare Strategică va fi schimbată, odată cu numirea în funcţie a unui nou ministru al Sănătăţii.

„Va exista o altă comisie care să lupte real cu coronavirusul şi nu doar să arunce întreaga povară către populaţie. Încă din primăvară, populaţia a fost cea vinovată, populaţia a fost cea certată, cea amendată, cea obligată să suporte restricţii diferite şi mai dure decât în Uniunea Europeană.”, a mai spus Firea.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).