iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Donald Trump, sfătuit de ginere să cedeze în scandalul post-alegeri şi să-şi recunoască înfrângerea

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second
Donald Trump
Ginerele lui Trump, Jared Kushner, consilier special la Casa Albă în timpul mandatului lui Donald Trump, îl sfătuieşte să cedeze în scandalul post-alegeri şi să-şi recunoască înfrângerea, conform unor surse CNN.

Preşedintele în funcţie al SUA a reluat duminică acuzaţiile privind nereguli electorale, cerând verificarea modului în care au fost autentificate procese verbale în state decisive, dar, conform unor surse de la Washington, ar putea recunoaşte înfrângerea în anumite condiţii, potrivit mediafax.ro.

„Trebuie să verificăm voturile. Abia am început etapa de centralizare. Trebuie să verificăm suspiciunile. Sunt o serie de reclamaţii că ar fi fost fraude electorale. În această ţară, au mai fost probleme electorale”, a spus Donald Trump pe Twitter.

Trump are şi aliaţi care îi dau avânt şi îi susţin opiniile. Rudy Giuliani, avocatul lui Trump, spune că „democraţii din Philadelphia sunt corupţi”.

„Doar un exemplu despre cât de mârşavă este maşinăria democrată din Philadelphia. Fostul campion de box la categoria grea, Joe Frazier, a votat în alegerile din 2018. A murit pe 7 noiembrie 2011. Bunicul lui Will Smith a votat şi în 2017 şi în 2018. A murit în 2016. Pun pariu că Biden a dominat grupul acesta. Vom afla”, a scris Giuliani pe Twitter.

Potrivit unor surse CNN; ginerele lui Trump, Jared Kushner, consilier special la Casa Albă, l-ar fi sfătuit pe acesta să cedeze în scandalul post-alegeri şi să-şi recunoască înfrângerea.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).