iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

A murit încă un polițist diagnosticat cu COVID-19. Numărul celor infectaţi ar fi depăşit 5.000 (sindicat)

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second
MAI ministerul afacerilor interne Inquam Photos
Un poliţist de la IPJ Gorj, diagnosticat cu COVID-19, a murit duminică seară, anunţă Sindicatul Europol, care afirmă că numărul poliţiştilor infectaţi a depăşit 5000 de cazuri din totalul de aproximativ 70.000 de cadre care sunt in stradă. Ei cer ministrului de Interne Marcel Vela testarea acestora subliniind că ei nu beneficiază nici de ”stimulentul de risc” aplicat în cazul personalului din sănătate, din asistenţă socială sau al cadrelor didactice

politist-care-a-murit-dupa-ce-s-a-infectat-cu-covid-19-condus-pe-ultimul-drum-de-colegii-sai_1526011.html” target=”_blank”>Abia doar ce a fost condus pe ultimul drum colegul nostru de la Braşov, că un alt coleg, Cristian Zanfira din cadrul IPJ Gorj a fost răpus de Covid în această seară. În urma sa a rămas o soţie sfâşiată de durere şi doi copii de numai câţiva anişori. Este dovada clară că poliţiştii, prin natura misiunilor pe care le desfăşoară, sunt printre cei mai expuşi la infectarea cu SARS COV2”, precizează sindicaliştii.

Ei acuză MAI că evită să prezinte public motivul pentru care refuză testarea celor aflaţi în prima linie, în condiţiile în care numărul celor infectaţi a depăşit 5000 de cazuri din totalul de aproximativ 70.000 de cadre care sunt in stradă.

”Mai mult decât atât, pe lângă gradul mare de expunere, poliţiştii nici nu au fost luaţi în seamă pentru acordarea ”stimulentului de risc” alături de celelalte categorii nominalizate până în prezent, personalul din sănătate, din asistenţă socială sau cadrele didactice. Domnule ministru Vela, câţi poliţişti trebuie să mai ucidă acest virus să luaţi decizia testării? Câte familii vor mai trebui să-şi plângă morţii pentru ca MAI să conştientizeze importanţa testării poliţiştilor? Lipsa de reacţie de care daţi dovadă, vă face autorul moral al morţii al fiecărei pierderi pe care o suferim din rândul cadrelor MAI”, ”, afirmă reprezentanţii sindicatului.

Ei consideră că acum, mai mult ca oricând, ministrul, nu trebuie decât să arate că este responsabil şi să dispună de îndată testarea poliţiştilor, care sunt zilnic în stradă.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).