mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

După amenințările echipei lui Joe Biden, oamenii lui Donald Trump reacționează: ‘Transferul de putere va fi paşnic’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second
Donald Trump
Unul din principalii consilieri economici ai preşedintelui american în exerciţiu, Donald Trump, a afirmat vineri că va avea loc un transfer paşnic al puterii, cu toate că şeful statului nu dă semne că ar ceda în faţa rivalului său democrat Joe Biden, relatează dpa.

„Cred că transferul de putere va fi paşnic”, a declarat pentru CNBNC Larry Kudlow, întrebat dacă este necesar un astfel de transfer pentru a menţine calmul pe pieţe, scrie agerpres.ro.

„Avem cea mai mare democraţie a lumii şi respectăm statul de drept, şi aşa va face şi acest preşedinte”, a spus Kudlow.

Echipa de campanie a lui Donald Trump susţine că alegerile ”nu s-au încheiat” şi contestă avansul luat de Biden în mai multe state cheie, reclamând şi fraude. Candidatul republican a susţinut încă dinaintea scrutinului că votul prin corespondenţă, folosit masiv la aceste alegeri desfăşurate în condiţii de pandemie, este predispus la fraude. Dar el nu reuşeşte să aducă dovezi.

După ce joi bursa de pe Wall Street a deschis şedinţa în creştere, investitorii estimând că vor fi adoptate noi măsuri de stimulare fiscală după alegerile din SUA, vineri NYSE a deschis în scădere, după ce Departamentul american al Muncii a anunţat că în octombrie au fost create mai puţine noi locuri de muncă.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).