September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Klaus Iohannis a anunțat LOCKDOWN în România: Magazinele se închid la 21.00, toate școlile trec pe online / LISTA RESTRICȚIILOR

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second
Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi seară, la începutul ședinței de Guvern, după ce în ultimele 24 de ore s-au înregistrat aproape 10.000 de noi cazuri de coronavirus în România, că restricțiile actuale nu mai sunt suficiente pentru gestionarea pandemiei, motiv pentru care este nevoie de următoarele decizii care urmează să intre în vigoare de luni:

„Suntem pe buna dreptate, cu totii, ingrijorati. Am avut azi aproape 10.000 de cazuri noi. Am avut si azi multi, prea multi, care au decedat, si trebuie sa fim foarte realisti. Sunt necesare masuri ferme, masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei. Masurile care s-au luat pana acum nu mai sunt suficiente. Sunt necesare masuri in plan national precum scolile sa treaca toate in online, angajatii si din public si din privat sa treaca la telemunca peste tot unde este posibil, magazinele trebuie sa fie inchise seara, cel tarziu la ora 21.00, circulatia pe timpul noptii trebuie restrictionata, petrecerile publice si private interzise, targurile si pietele trebuie inchise, portul mastii trebuie sa devina obligatoriu peste tot in tara in toate locurile publice indiferent daca este in interior sau in exterior, iar firmele si autoritatile trebuie sa isi decaleze programul de functionare astfel incat transportul public sa functioneze cu o incarcatura mai mica si permitand astfel distantarea suficienta”.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).