iunie 21, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vești proaste: Târgul de Crăciun de la Sibiu va fi anulat

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

În municipiul Sibiu rata de infectare cu noul coronavirus a depășit 6 la mia de locuitori, motiv pentru care s-a luat decizia ca târgul de Crăciun să fie anulat.

„Ştim că vă aşteptaţi ca dintr-o zi într-alta să ne vedeţi instalând căsuţele în centrul oraşului, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului de Crăciun. Evoluţia pandemiei este îngrijorătoare, şi orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul.

Ne-am decis, însă, să eliminăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranţa că ne putem aduce contribuţia la încetinirea creşterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toţii, în această perioadă. Noi suntem pregătiţi să organizăm evenimentul, în cazul în care situaţia se va îmbunătăţi vom regândi această decizie, până atunci, aveţi grijă de voi”, au arătat organizatorii, într-o postare pe Facebook.

Sibiu este printre județele cu cea mai crescută rată de infectare, înregistrând 4,04 cazuri la 1.000 locuitori. Incidența la nivelul municipiului Sibiu este de 6,03.

Târgul de Crăciun de la Sibiu este iderat unul dintre cele mai atractive din România. Organizat încă din 2007, târgul de Crăciun de la Sibiu contribuie semnificativ la industria turistică.

sursa:puterea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).