decembrie 5, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu, după conferința lui Klaus Iohannis: Abia asta este revoltător! Nu toți suntem roboți în țara asta!

2 min read
Read Time:1 Minute, 4 Second
Marcel Ciolacu
Liderul PSD Marcel Ciolacu a apreciat, miercuri, după conferința președintelui Klaus Iohannis, că șeful statului continuă să stea în campanie electorală deși s-a depășit pragul de 5.000 de infectări/zi cu noul coronavirus.„După „atât s-a putut”, noul epitaf al guvernarii Iohannis-Orban care arată strategia „pas cu pas” din pandemie este „s-a făcut cât s-a putut face”!

NU! N-ați făcut nimic! Nici Iohannis, nici Guvernul PNL nu au atătat românilor niciun plan coerent, nicio idee clară de combatere a pandemiei!

Abia asta este revoltător! Că am ajuns la peste 5 mii de noi infectări pe zi, iar Iohannis continuă să stea în campanie!

Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta!!! Sunt familii care suferă astăzi, acum, iar singura grijă a celui care ar trebui să fie președintele tuturor românilor, nu doar al PNL, este câștigatea alegerilor de către partidul său! Da, asta este revoltător!

PS: E totuși ciudat că președintele să nu aibă habar de regulile pe care el și guvernul său le impun românilor. Așa cum este cu masca în restaurant. Și mai au pretenția ca românii să îi urmeze….”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).