noiembrie 24, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Timișorenii cer redeschiderea sălilor de sport: petiție semnată de peste 2.000 de oameni

2 min read
Read Time:1 Minute, 44 Second
sala forta fitness gym
În Timişoara, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a închis sălile de fitness, din cauza ratei de infectare, care a ajuns, vineri, la 3,39 cazuri la mia de locuitori. Petiţia pentru redeschiderea sălilor de sport a adunat 2.049 de semnături, în 24 de ore, relatează Mediafax.

La Timișoara, sălile de sport s-au închis după ce s-a depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Decizia CJSU nu este pe placul celor care aveau un mod de viață din a se duce la sala de sport.

Ramona Olteanu, proprietara Friends Arena, consideră măsura discriminatorie, pentru că în Bucureşti sau Craiova sălile de fitness funcţionează în continuare. Ramona spune că oricum are deja pierderi de câteva zeci de mii de euro. A avut sala închisă două luni, apoi a funcţionat la capacitate redusă. Ea nu înţelege decizia Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, când nimeni nu s-a infectat la sala de sport.

„Este foarte greu să te organizezi peste noapte, să-ţi suspenzi activitatea integral, ca apoi să continui cu un proces de menţinere a clienţilor şi readucere înapoi, a le demonstra că sala de sport este un mediu safe (lb. eng. – sigur). Cred că decizia luată în judeţul Timiş, spun judeţul Timiş, pentru că este singurul judeţ în care s-a luat această decizie de suspendare integrală a activităţilor sportive, este una greşită şi aş putea spune chiar abuzivă”, spune Ramona Olteanu, manager Friends Arena .

Revoltată este şi Carmen, care este educatoare. Lucrează de acasă, iar mersul la sală o ajuta să depăşească această perioadă.

„Exerciţiile fizice erau pentru mine un refugiu în a-mi regăsi un vibe bun. Totodată consider că ajută la îmbunătăţirea sistemului imunitar şi nu că ar fi un pericol pentru această perioadă”, este de părere şi Carmen Safta, clientă a unei săli de fitness.

Alături de alţi iubitori de sport, Carmen îi cere prefectului de Timiş să redeschidă sălile de fitness. Este vorba despre o petiţie online pe care au semnat-o până acum, cam 2.000 de clienţi ai sălilor de sport.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).