noiembrie 25, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Klaus Iohannis: Alegerile trebuie să aibă loc la termen. Este fundamental pentru felul în care vom gestiona la începutul anului viitor pandemia

2 min read
Read Time:1 Minute, 24 Second

Președintele Klaus Iohannis susține că organizarea alegerilor parlamentare pe 5-6 decembrie este fundamentală pentru ca Parlamentul să fie complet funcțional și a putea lua măsurile necesare în gestionarea pandemiei.

„Ultima zi în care se mai pot depune candidaturile. Intrăm în linie dreaptă pentru scrutin. Dată care a fost stabilită conform legii de câteva luni.

Am observat că unii politicieni propagă ideea că cineva ține cu orice preț la organizarea alegerilor în ciuda pandemiei și că acestea se pot amâna. Nimic mai fals. Alegerile parlamentare reprezintă singura opțiune democratică validă pentru un parlament valid.

Alegerile nu trebuie amânate pentru ca un partid sau altul să se simtă mai bine pregătit peste câteva luni.

Alegerile trebuie să aibă loc la termen. Este fundamental pentru felul în care vom gestiona la începutul anului viitor pandemia și perioada post pandemie.

Actuala majoritate pesedistă este ilegitimă și nu mai reflectă de o bună perioadă de timp voința românilor.

Ce au făcut ei din martie? A pus umărul la rezolvarea acestei crize sanitare? Nu, dimpotrivă. A blocat o serie de măsuri și a dat legi populiste care ar putea trimite România în cea mai gravă criză economică din ultimii 30 de ani.

Să ne uităm la ziua de ieri când Florin Iordache a fost votat în funcția de președinte al Consiliului Legislativ.

Pandemia nu va lua sfârșit nici în ianuarie, nici în februarie sau martie anul viitor, așa cum lasă unii să se înțeleagă.

Ar fi catastrofal pentru România să nu avem un Parlament funcțional. Tocmai pentru că traversăm o criză sanitară trebuie să facem tot posibilul ca România să aibă un legislativ funcțional”, a declarat, miercuri Klaus Iohannis într-o conferință de presă.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).