noiembrie 25, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un escroc a condus timp de o lună cel mai important organism de verificare a traseului Orban a semnat sau nu „ca primarul” numirea lui Baranga șef la Oficiul de Combatere a Spălării Banilor?

6 min read
Read Time:6 Minute, 7 Second

Un escroc a condus timp de o lună cel mai important organism de verificare a traseului banilor evazionați!

Masonul Baranga a înșelat sau nu vigilența serviciilor secrete timp de 11 ani?

Nu au știut Liviu Maior, Coldea, Predoiu, Pahonțu și acum Hellvig ce fel de hram poartă șarlatanul Baranga sau le-a convenit că “au la mână” un om cu “scheleți în dulap” pe care să-l manipuleze în folos lor sau al unor Grupuri de Interese în importantele funcții deținute de masonul escroc?

SRI, SIE și DGIPI i-au informat pe președinții României, Traian Băsescu și Klaus Iohannis și pe premierii care l-au numit pe șarlatanul Baranga la ORNIS și ONPCSB – Boc și Orban?

În acestă dimineață de sâmbătă tomnatică, o știre cu adevărat serioasă și extrem de importantă pentru lupta împotriva CORUPȚIEI a „rupt” NET-ul: percheziții la locuința lui Laurențiu Baranga, proaspăt numit de premierul Ludovic Orban în funcția de președinte al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, cu rang de secretar de stat.

La ora 11.00, Baranga a demisionat și urma să fie adus la audieri.

Masoneria sau bătălia dintre SIE și SRI
Comunicatul Poliției Române:

„La data de 10 octombrie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice-I.G.P.R., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică, efectuează o percheziție domiciliară, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Activitatea se desfășoară la domiciliul declarat al unui funcționar public, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune (…) Persoana în cauză este cercetată pentru inducerea și menținerea în eroare a mai multor instituții publice, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate și care ulterior au fost desființate de către instanțele judecătorești competente.”

Iar potrivit CV-ului, Baranga a promovat bacalaureatul la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” din București, la vârsta de 32 de ani. Ulterior, acesta obținut mai multe titluri și diplome, inclusiv doctor al Universității Valahia din Târgoviște și cursant la Colegiul Național de Apărare, ARACIS, Colegiul Național de Afaceri Interne.

Ce a falsificat Baranga? În primul rând Diploma de Bacalaureat! Dar și alte documente care au dus la un prejudiciu de 640.000 de lei.

Orban și Cîțu au semnat numirea lui masonului Baranga
Adjunct la șefia ORNISS, timp de 11 ani, fără să-l deranjeze nimeni…

Barnaga a fost numit la conducerea Oficiului pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor la începutul lunii septembrie a.c, prin decizie a premierului Ludovic Orban.

Anterior, Baranga a deținut funcția de director adjunct al Oficiului Registrului Național pentru Informații Secrete de Stat (ORNISS). A fost numit în această funcție în iulie 2009, în timpul Guvernului Boc, pe vremea când PDL a guvernat împreună cu PSD și PC (până în octombrie 2009).

La fel ca PSD, PNL a instalat tot un neprofesionist manevrabil la șefia celui mai important organism de verificare a traseului banilor evazionați!

Președintele Klaus Iohannis nu a comentat numirea lui Baranga dar Hellvig e omul lui…
Probleme ținute la secret

De aici începe problema de fond, pe care SECUNDA o pune în discuție: cum a fost posibil ca un astfel de ESCROC să fie numit în funcții importante, ultima fiind cea de președinte al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor?

Este doar premierul Orban vinovat de numirea șarlatanului Baranga – funcția ocupată de acesta având rang de secretar de stat? Sau…

Ei bine, NU!

În cazul de față, pe masa premierului sunt depuse tot felul de propuneri. Acestea vin din partea:

 • unor lideri de partid;
 • miniștri;
 • a președintelui țării;
 • din partea unor servicii secrete
 • din partea unor Grupuri de Interese dar în acest caz și
 • din partea Grupului Organizat ce poartă numele pompos de Masoneria Română!

Dar INDIFERENT de CINE propune și CINE apasă mai mult pe pedala NUMIRII, omului propus i se ÎNTOCMEȘTE o MAPĂ PROFESIONALĂ și un RAPORT de la SRI – acum condus de fostul PNL-ist Eduard Hellvig.

În MAPA PROFSIONALĂ sunt depuse toate actele care demonstrează studiile și activitatea de până atunci a viitorului numit în funcție. De asemenea, se regăsesc toate „bilele albe” și “bilele negre” legate strict de activitatea profesională: aprecieri, promovări și pedepse.

În aceste cazuri de NUMIRI în FUNCȚII ÎNALTE în STAT – cazuri SPECIALE -, în alcătuirea MAPEI PROFESIONALE nu se ia de bună ce acte depune candidatul. Cei care ÎNTOCMESC MAPA PROFESIONALĂ au OBLIGATȚIA LEGALĂ să verifice „la sânge” documentele care dovedesc studiile și activitatea lucrativă a candidatului.

În baza acestor DOCUMENTE, cei care ÎNTOCMESC MAPA PROFESIONALĂ depun la dosar o RECOMANDARE de NUMIRE sau, după caz, O RESPINGERE.

Simultan, SRI depune un RAPORT ce are ca temă posibila atingere de către candidat a Siguranței Naționale. Iar cum Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor face parte din SISTMUL de luptă împotriva CORUPȚIEI și a EVAZIUNII FISCALE, Edurad Hllvig avea OBLIGAȚIA LEGALĂ să-I înainteze premierului Orban un astfel de RAPORT – care putea să fie favorabil sau nu!

Hellvig și Iohannis

Așadar, iată primul set de întrebări:

 • Cine a apăsat la maxim pedal de NUMIRE și l-a susținut pentru numire pe Laurențiu Baranga?
 • Cine a întocmit/semnat MAPA PROFESIONALĂ și ce RECOMANDARE a făcut?
 • Ce RECOMANDARE conține RAPORTUL lui Eduard Hellvig – SRI?
 • Ce RECOMANDARE a făcut secretarul general al Guvenului, Antonel Tănase?

Al doilea set de întrebări îl privesc pe premier:

 • Orban a primit/citit MAPA PROFESIONALĂ și RAPORTUL SRI?
 • Orban a ținut cont de RECOMANDĂRI?
 • Orban a avut o discuție cu Laurențiu Baranga înainte de semnarea decretului de NUMIRE?

P.S.1. Indiferent de răspunsuri, este foarte clar că INDIVIDUL care a susținut în fața premierului NUMIREA lui Baranga este un măr otrăvit și trebuie expus opinei publice. Altfel, premierul Orban este vinovat 100% pentru NUMIREA unui impostorîn fruntea Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor.

P.S 2. Este vorba cumva despre ignorarea, de către Ludovic Orban, a unor informații din MAPA PROFESIONALĂ care nu îl calificau pe Baranga pentru această funcție?

Să ne amintim că și președintele Klaus Iohannis le-a numit în 20 februarie a.c., în ciuda avizului negativ al CSM, pe Gabriela Scutea procuror general al României și pe Giorgiana Hosu procuror-șef la DIICOT – aceasta din urmă fiind nevoită să demisioneze după ce soțul ei, Dan Hosu, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru corupție:

Și, totuși, insistăm pe faptul că Baranga a rezistat timp de 11 ani în funcția de director adjunct al Oficiului Registrului Național pentru Informații Secrete de Stat (ORNISS), fără să-l deranjeze nimeni, nici guvernele PSD conduse de Ponta (din mai 2012 până în noiembrie 2015) și impuse de Dragnea – guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă (din ianuarie 2017 până în octombrie 2019).

Să nu uităm nici de Guvernul Cioloș (noiembrie 2015 – decembrei 2016)…

S-a știut în public cine este Baranaga? Da! Presa a scris. Iată câteva titluri de ziare care demonstrează activitatea de escroc a lui Laurențiu Baranga:

Oficial, Facultatea de Ştiinţe şi Tehnologie Alexandria este condusă de decanul Conf. univ. dr. Ioana Panagoreț şi de directorul Departamentului de Stiinte si Inginerie – Conf. univ.dr. Laurentiu Baranga
Masonul serviciilor secrete Laurenţiu Baranga, acuzat de incompatibilitate şi abuz
Traseul noului șef de la Combaterea Spălării Banilor. De la service auto la BAC la 32 de ani, două doctorate și mason „în adormire”

sursa:secundatv

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).