noiembrie 26, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

După dezbaterea dintre Biden și Trump, americanii au dat năvală pe Google pentru a vedea cum pot deveni cetățeni canadieni

2 min read
Read Time:1 Minute, 42 Second

După prima dezbatere dintre Joe Biden și Donald Trump, care s-a axat pe atacuri la persoană și jigniri, americanii dezamăgiți au căutat pe Google soluții pentru a “evada” din SUA, scrie The Guardian.

În urma confruntării electorale caracterizate de haos, Google a raportat o creștere uriașă a numărului de căutări pentru întrebarea: „Cum se poate obține cetățenia canadiană”. Unii au fost atât de grăbiți și dornici „să scape” încât au scris greșit numele țării vecine: ”Cum să te muți în Canda”.

Numărul căutărilor a început să crească în jurul orei locale 22.30, chiar în timpul dezbaterii, și au continuat să crească în timpul nopții, dar mai ales în timpul dimineții. Cele mai multe căutări au provenit din Massachusetts, Washington și Michigan.

Dezbatere cu jigniri

Prima dezbatere pentru alegerile prezidențiale din SUA a avut loc în Cleveland, Ohio, a durat o oră și jumătate și a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News.

Schimburile de replici au fost acide și cei doi și-au adresat jigniri în mai multe rânduri. S-au întrerupt unul pe  celălalt la fiecare frază și, la un moment dat, Joe Biden i-a spus chiar lui Trump ”Mai  taci, omule!”

Candidatul democraților l-a acuzat pe Trump că a ascuns gravitatea virusului SARS – CoV- 2 și din cauza lui au murit foarte mulți americani:. ”O mulțime de oameni au murit până ce s-a deșteptat el și a acționat mai rapid”

„Ai folosit cuvântul deștept?”, a întrebat Trump. „Ai spus că ai studiat la Universitatea Delaware, dar ai uitat numele facultății”. Biden a râs și a spus că nu este adevărat, dar Trump a continuat: ”Ai fost cel mai slab student din anul tău sau printre cei mai slabi. Nu îmi spune mie despre deșteptăciune. Nu folosi cuvântul ăsta”. Biden: ”Oh, mai scutește-mă”.

”Pentru că nu e nimic deștept la tine, Joe. 47 de ani nu ai făcut nimic”, a continuat Trump. „În 47 de luni am făcut mai multe decât ai făcut tu în 47 de ani”.

sursa:digi24

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).