noiembrie 25, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Dumitru Coarnă intervine dur în scandalul Clotilde Armand-Dan Tudorache: Se știu murdari, se simt cu musca pe căciulă

2 min read
Read Time:1 Minute, 16 Second

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, intervine dur în scandul alegerilor la Primăria Sectorului 1.

Deși a precizat că nu-l cunoaște prea bine pe candidatul PSD la Primăria Sectorului 1, Dan Tudorache, liderul sindical i-a luat apărarea primarului în funcție.

Coarnă a lansat atacuri dure la adresa Clotildei Armand, candidatul USR-PLUS, susținut și de PNL, la Primăria Sectorului 1.

Dumitru Coarnă consideră că, dacă nu are nimic de ascuns, Clotilde Armand ar trebui să fie de acord cu renumărarea voturilor la Primăria Sectorului 1.

De unde vine doamna? De ce nu doresc eu să renumăr, dacă sunt curat? Aaa, că sunt murdar… Asta e atitudine de tip fascist. Noi plecăm capul ca proștii și ei ne ocupă. E o atitudinde de tip fascist, încearcă să ne ocupe cu forța.

Este o chestie de bun-simț. Dacă eu mă știu curat, haideți să renumărăm voturile. Problema de fond e că ei se știu murdari, se simt cu musca pe căciulă”, a declarat Dumitru Coarnă, la România TV.

„Asta e problema de fond”

„Tocmai asta e problema de fond, pentru că se fraudează prin procesul-verbal. 

Dacă vrem să apărăm democrația, trebuie să nu cedăm în fața acestei fraude. Ăștia vor democrație cu forța”, a mai spus liderul sindical.

Dacă se dorește, până mâine, la ora 20:00, aflăm rezultatul renumării voturilor.

Le e teamă de rezultatul din sac. Ei vor rezultatul din procesul-verbal, unde au falsificat cu pixul”, a completat Coarnă.

sursa:bugetul

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).