noiembrie 29, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Alexandru Rafila, SEMNAL de ALARMĂ: Acest lucru trebuie să ne alerteze

1 min read
Read Time:1 Minute, 1 Second

Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, atrage un nou semnal de alarmă în ceea ce priveşte numărul mare de infectări cu coronavirus. Avertismentul lui Rafila vine după ce Centrul European de Control al Bolilor a inclus România pe o listă de şapte ţări cu riscuri mari în privinţa pandemiei de COVID.

Discutăm de o transmitere comunitară intensă și lucrul acesta trebuie să ne alerteze. Este destul de mult și practic această medie de peste 1500 de cazuri, raportată în decursul unei săptămâni se păstrează.

Mai mult, procentul foarte mare de cazuri pozitive din totalul testelor efectuate duminică, peste 20%, arată faptul că discutăm de o transmitere comunitară intensă și lucrul acesta trebuie să ne alerteze măcar, dacă nu chiar să ne îngrijoreze pentru că el se coroborează și cu un avertisment pe care l-am primit, nu neapărat noi.

E vorba de o informare făcută de Centrul European de Control al Bolilor care include România într-o listă de șapte țări cu riscuri mari în ceea ce privește evoluția viitoare a epidemiei cu noul coronavirus pentru că discutăm de două probleme. Un număr mare de cazuri și cu afectare serioasă a persoanelor din categoriile vulnerabile”, a declarat Alexandru Rafila, conform România TV.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).