noiembrie 25, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Victor Ponta, după ce PSD a pierdut Primăria București: ‘Îmi pare rău că n-a câştigat doamna Firea. Va fi o babilonie în Bucureşti’

2 min read
Read Time:1 Minute, 30 Second

Liderul Pro România, Victor Ponta, consideră că, aşa cum arată primele rezultate ale alegerilor locale de duminică, cel puţin în Bucureşti vor urma patru ani de negocieri „şi va fi o babilonie”.

„Mie îmi pare rău că n-a câştigat doamna Firea. (…) La cum au început lucrurile în seara asta, probabil că o să avem patru ani de negocieri. Ştiu că şi domnul Nicuşor Dan este un om mai rigid, PNL-iştii vor ei să ia toţi banii, USR-iştii se ceartă cu PLUS-ul. (…) Va fi o babilonie în Bucureşti şi noi, cei care locuim aici, probabil că o să avem de pierdut. (…) Bucureştiul va fi extrem de divizat în Consiliul General”, a afirmat Ponta la România TV.

La nivel naţional, a adăugat acesta, ceea ce este important este că „cei care se unesc câştigă, cei care se dezbină pierd separat”.

„Eu sper ca Pro Romania să fie în consilii judeţene, sper să câştig primării. Dar, în acelaşi timp, îmi dau seama că singur îmi va fi foarte greu să mă bat cu PNL şi USR PLUS”, a spus liderul Pro România.

Ponta a susţinut că a discutat cu Gabriela Firea, împreună cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, înainte de campania electorală, despre un sprijin din partea celor două formaţiuni.

Paul Stănescu a fost împotrivă, şi alţi oameni din PSD. În acelaşi timp, cred că ar fi contat şi voturile lui Călin Popescu Tăriceanu şi ale mele, dar nu au vrut. E dreptul lor. Mă simt ca acum un an, când îi spuneam doamnei Dăncilă că, dacă se ceartă şi cu Tăriceanu şi cu Ponta, nu va mai fi prim-ministru. Şi mi-a zis că n-o lasă CEx-ul. A dus-o CEx-ul tot acolo. Problema e ce facem în decembrie”, a menţionat liderul Pro România.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).