noiembrie 29, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Traian Băsescu, în seara alegerilor: Eu mă duc să-mi fac valiza! Orban abia mâine își va da seama că a pierdut

1 min read
Read Time:1 Minute, 4 Second
basescu traian
Candidatul PMP la Capitală, Traian Băsescu, a spus că el își face valiza și pleacă la Bruxelles, pentru că are servici. Băsescu a explicat că PMP s-a consolidat, a trecut pragul electoral, dar a ținut să-i transmită lui Orban faptul că PNL a luat doar 17% în București și este un rezultat foarte slab.

”Sper că Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu își retrage cele peste 400 de procese. Eu sper că nu va fi un primar care să fie în proces cu Primăria Capitalei. Va face scurtă la mână cu cererile de renunțare, dar trebuie să facă acest lucru.

Eu sper că Orban va internaliza că are doar 17% la Consiliul General. Când își va da seama că trebuie să negocieze cu Barna pentru orice, atunci va avea dureri de cap. Orban abia mâine dimineață o să-și dea seama de rezultatul alegerilor, că este doar al treilea în București. Să zică bogdaproste că a luat Blaga PDL-ul și i l-a dus acolo, că altfel era el în locul nostru și noi în locul lor.

Dragii mei, eu mă duc să-mi fac valiza, că am servici și mă duc la Bruxelles, acolo este nevoie de părerea mea prețioasă.”, a spus Traian Băsescu.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).