Ce reprezintă bulina apărută în partea dreaptă a ecranului telefonului. Avertismentul lansat de experții în securitate

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 15 Second

Experții în securitate au lansat un nou avertisment pentru posesorii unor smartphone-uri. Mai exact, aceștia atrag atenția asupra unei buline de culoare ce apare în partea dreaptă de sus a ecranului.

Dacă folosești un terminal iPhone și ai observat o bulină portocalie în partea de sus a ecranului ar trebui să te îngrijorezi. Se pare că acesta apare atunci când o aplicație îți folosește microfonul.

Facebook, o nouă schimbare importantă. Ce se întâmplă cu utilizatorii care trimit prea multe mesaje

De cealaltă parte, atunci când bulina este colorată în verde, înseamnă că o aplicație are acces la camera.

”Un indicator apare în partea de sus a ecranului ori de câte ori o aplicație îți folosește microfonul sau camera foto. În Control Center poți verifica dacă o aplicație le-a folosit de curând.”, a explicat un expert Apple.

”Dacă observi punctul respectiv pe ecran, poți glisa în jos din colțul telefonului pentru a deschide Centrul de Control, care îți va indica aplicația care te monitorizează.”, a mai adăugat acesta.

Pericolul din spatele aplicației Tik Tok. De ce cred experții că ar trebui să o dezinstalezi din telefon

De asemenea, experții în securitate recomandă să nu permiți niciunei aplicații pe care o instalezi în telefon să-ți folosească microfonul ori camera.

Această bulină este parte a noului sistem de operare iOS 14, care a fost lansat de curând. Pentru a-l instala trebuie să mergi în Settings – General – Software Update, iar sistemul tău de operare se va reactualiza în câteva momente.

sursa:digi24

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campanie electorală cu peripeții: Sute de sesizări la Poliție

Sute de sesizări la Poliție au fost făcute în timpul campaniei electorale de dinainte de alegerile locale. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne menționează că nu au fost înregistrate evenimente de o gravitate deosebită. Un număr de 669 de de sesizări privind evenimente electorale au fost înregistrate la Poliție în această perioadă, […]

Ai un pont ? 0761011011