Ce l-a nemulțumit pe ministrul Sănătății în prima zi de școală: Sper să fie doar la început

CancandB.ro
Read Time:44 Second

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat luni seară, 14.09. a.c., că deși în curtea școlilor s-au respectat regulile de protecție sanitară la deschiderea anului școlar, nu a fost în regulă aglomerația care s-a format la venirea și la plecarea elevilor.

„Sper că a fost doar la început. (…) Era imperios necesar că înceapă școala din punct de vedere didactic, emoțional, social”, a declarat ministrul.

Întrebat care ar fi soluția pentru a nu se mai aglomera la porțile școlilor, ministrul a răspuns:

„Cadrul didactic are menirea să explice ce trebuie să facă elevul până la școală, ce trebuie să facă când pleacă de la școală. Regulile sunt simple: mască, distanțare, dezinfectare”, a mai spus Tătaru.

Nelu Tătaru a repetat ideea conform căreia urmează o lună grea, fiindcă au loc două mari evenimente la care participă un număr mare de oameni: începerea școlii și alegerile locale.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Deputații au decis: Câte zile vor avea la dispoziție românii din diaspora la alegerile parlamentare

Deputații au adoptat, luni, un amendament la proiectul de lege privind modificarea și completarea unor legi în materie electorală, conform căruia votanții din diaspora vor avea la dispoziție două zile-sâmbătă și duminică-, pentru a vota la alegerile parlamentare din acest an. Au votat “pentru” 160 de deputaţi, 10 au fost […]

Ai un pont ? 0761011011