Mohammad Murad, despre implicările ambasadorului SUA în viața politică din România: Nicăieri în lumea asta nu se întâmplă!

CancandB.ro
Read Time:57 Second

Ultimii trei ambasadori ai SUA în România s-au implicat până la cel mai înalt nivel în politica și afacerile din țara noastră. Adrian Zuckerman, ambasadorul în exercițiu trimis de Donald Trump, a cerut ca românii să nu mai voteze PSD, lucru care nu se mai ”întâmplă nicăieri în lumea asta”. Declarațiile îi aparțin lui Mohammad Murad, libianul devenit cetățean român și care candidează independent la Primăria Mangalia.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, Murad a declarat că dacă ar fi președinte al României, i-ar convoca pe ambasadorii acreditați la București și le-a spune că trebuie să ne respecte țara.

”Am văzut ambasadorul care se bagă în alegerile locale. Nicăieri în lumea asta nu se întâmplă! Eu sunt pentru americani și am o relație bună cu americanii, dar așa nu se poate. Dacă aș fi președintele României, aș invita ambasadorii străini și le-aș explica că istoria României, de la Ștefan cel Mare și înainte, le-a explica istoria, le-aș spune că avem o istorie în spate, că avem niște tradiții care trebuie respectate și suntem o națiune.”, a declarat Mohammad Murad.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gabriela Firea demască minciuna Guvernului: Pe Centura Capitalei 'activitatea e de o tristețe înfricoșătoare'

Primarul general Gabriela Firea a fost, vineri, în vizită pe Centura Capitalei, acolo unde începerea lucrărilor a fost inaugurată cu artificii de premierul Ludovic Orban, cel care a promis că se va lucra zi și noapte. Numai că, pe șantierul cu pricina, după cum se vede în imagini, lucrurile mai […]

Ai un pont ? 0761011011