Gabriela Firea demască minciuna Guvernului: Pe Centura Capitalei ‘activitatea e de o tristețe înfricoșătoare’

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 1 Second

Primarul general Gabriela Firea a fost, vineri, în vizită pe Centura Capitalei, acolo unde începerea lucrărilor a fost inaugurată cu artificii de premierul Ludovic Orban, cel care a promis că se va lucra zi și noapte. Numai că, pe șantierul cu pricina, după cum se vede în imagini, lucrurile mai mult stau.

„Despre artificii, autostrazi, alti demoni si minciuni. Pe acest santier ar fi trebuit sa fie acum sute de muncitori. Zi lumina. Asa ni s-a promis. Centura ocolitoare a Capitalei este, inca, o himera. Se poate lucra pe un segment de 1,5 km din 16 contractati dar activitatea e de o tristete infricosatoare. Constructorul turc – da, turc, al guvernului e bun -, spune ca nu i-a dat CNAIR, care apartine de Ministerul transporturilor, front de lucru. Atunci de ce au venit toti sa lansaze santierul? De ce au facut declaratii pompoase cum ca vor “dudui” lucrarile la Centura?

Sa nu uite ca i-am rugat de nenumarate ori sa transfere Centura la Primarie, pentru a o finaliza. Asa cum am finalizat si Podul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, Pasajul Sudului si vestitul Pod Ciurel.

Investitii incepute de ani de zile si abandonate in faza incipienta. Cuvintele sunt de prisos!”, anunță Gabriela Firea.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Italienii își testează masiv profesorii: 13.000 de angajaţi din învăţământ, pozitivi la testul serologic

La recomandarea Ministerului Sănătăţii italian, jumătate din angajaţii în învăţământ s-au testat pentru depistarea anticorpilor de coronavirus. 2,6% din cele 500.000 de teste au rezultate pozitive, dar lipsesc datele din Regiunea Lazio. Clopoţelul nu va suna în prima zi de şcoală pentru 13.000 de profesori şi angajaţi în şcolile Italiei. […]

Ai un pont ? 0761011011