Marcel Ciolacu trage un semnal de alarmă: De la anul, liberalii încep majorările de taxe si impozite

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 5 Second

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, transmite vineri că anunțul ministrului de Finanțe despre „consolidarea fiscală” de anul viitor reprezintă în realitate o creștere a taxelor.

„E clar, avem revenire economică: numai că e în dublu V, de la Werner Iohannis! Euro a doborât azi un nou record istoric, un gest simbolic pentru guvernarea liberală în care se întâmplă numai lucruri fantastice. Sunt convins că românii care plătesc facturi sau rate lunare la credite apreciază acest nou succes al filozofiei fiscale promovată doar prin istericale.

Dar asta nu este, din păcate, singura veste proastă pentru români. Ministrul care îngroapă sistematic România prin împrumuturi aberante ne spune că în 2021 urmează consolidarea fiscală. Ca să traducem pe șleau, asta inseamnă că, de la anul, liberalii încep majorările de taxe si impozite!

Deci, Guvernul Orban ne anunță ca austeritatea începută în acest an prin sutele de mii de locuri de muncă pierdute pentru economie se va accentua la anul prin creșterea taxelor, care va lovi în toți românii.

Ps: Înteleg că e mare fericire la Guvern fiindcă o mare bancă străină ar fi recomandat „Buy Romania”: sper că asta nu înseamnă un ok de la Guvernul PNL că pot cumpăra pe nimic companiile din energie si sectorul bancar, adica Hidroelecrica, Romgaz, CEC sau Tarom…”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comisia Europeană vrea să interzică restricțiile la granițele dintre state care nu au un acord comun

Comisia Europeană a adoptat, vineri, o serie de recomandări ale Consiliului pentru a uniformiza măsurile care restrâng libera circulație în UE ca răspuns la pandemia de COVID-19. Executivul european vrea ca statele membre UE să nu impună restricții de intrare fără un acord comun între ele. Totodată, CE preferă ca […]

Ai un pont ? 0761011011