Codrin Ștefănescu, atac violent la adresa Guvernului Orban: ‘Este inadmisibil, înfiorător și absolut scandalos’

CancandB.ro
Read Time:38 Second

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu critică virulent Guvernul Orban pentru modul în care a gândit strategia noului an an școlar, afirmând că regulile sunt „unice pe Terra”.

„Au luat-o razna rāu de tot āstia din guvernul lui Orbán! Regulile pentru începerea școlii sunt unice pe Terra! Copiii nu au voie sā cânte, nu au voie sā se joace, nu au voie sā iasā din bānci, nu au voie sā-și dea masca jos, nu au voie sā tipe, nu au voie sā stea in grupuri mai mari de doi! De fapt, nu au voie nimic in afara regulilor stupide impuse de sus. Este inadmisibil, infiorātor și absolut scandalos modul in care a gândit guvernul strategia pentru începutul noului an școlar!”, scrie Ștefănescu pe Facebook.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marcel Ciolacu trage un semnal de alarmă: De la anul, liberalii încep majorările de taxe si impozite

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, transmite vineri că anunțul ministrului de Finanțe despre „consolidarea fiscală” de anul viitor reprezintă în realitate o creștere a taxelor. „E clar, avem revenire economică: numai că e în dublu V, de la Werner Iohannis! Euro a doborât azi un nou record istoric, un gest simbolic […]

Ai un pont ? 0761011011