SURSE: Pelerinaj în birourile șefilor Poliției. Presa, chemată la raport

news
Read Time:1 Minute, 44 Second

Inspectoratul General al Poliției Române organizează, joi, de la ora 14.00, o declarație de presă susținută de reprezentanți ai Poliției Române. Evenimentul vine a doua zi după ce președintele Iohannis a afirmat că este nevoie de explicații pentru întâlnirile nocture dintre șefii poliției și membri ai Clanului Duduianu.

Conferința de presă este precedată de o întâlnire informală între șefii poliției și presă, la ora 13.00. Dar, și mai important, surse din cadrul MAI au relatat pentru STIRIPESURSE.RO că în ultimele zile s-a desfășurat o amplă operațiune în încercarea de a se afla cum s-au scurs în presă informații și, ulterior, imagini de pe camerele de supraveghere de la întânirea chestorului Vasilescu cu Elvis Pian

Astfel, potrivit surselor din MAI, mai mulți șefi din diverse redacții au fost chemați la discuții cu șefi din Poliție și chiar cu șeful IGPR, chestorul Liviu Popescu. În plus, s-a încercat și o ecranare a subiectului, în unele redacții existând un adevărat embargo pe tema întâlnirii poliție-interlopi.

Ofiţeri de rang înalt din Poliţia Română s-au întâlnit cu Elvis Pian şi reprezentanţii Clanului Duduianu în noaptea de 8 spre 9 august, pentru a negocia condiţiile de înmormântare a lui Emi Pian. Interlopul mort era depus de trei zile la domiciliu, nu la o capelă, aşa cum prevede legea şi, în plus, toate normele de protecţie anti-COVID-19 erau încălcate de Duduienii care îşi plângeau liderul.

Informația a fost prezentată în exclusivitate de STIRIPESURSE.RO pe 12 august, iar marți, 25 august, adevarul.ro a publicat două înregistrări video care atestă că întâlnirea dintre șefii poliției și clanul Duduianu a avut loc.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, întrebat dacă a solicitat opinia ministrului de Interne Marcel Vela după apariţia imaginilor de la întâlnirea unor şefi din Poliţie cu interlopi din clanul Duduianu, că a cerut explicaţii ministrului de Interne cu mult timp înainte să fie publicate aceste lucruri. Şeful statului a adăugat că a primit aceste explicaţii şi va cere reprezentanţilor MAI să spună public ce s-a întâmplat acolo.

Sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rusia este AMENINȚATĂ de Polonia: 'Trebuie să renunţe la planul unei intervenţii militare în Belarus'

Rusia nu trebuie să intervină militar în Belarus sub pretextul restabilirii controlului în această ţară, a scris joi pe Twitter premierul polonez, Mateusz Morawiecki, informează Reuters. Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi că omologul său belarus, Aleksandr Lukaşenko, i-a cerut să creeze o forţă de poliţie de rezervă pentru […]

Ai un pont ? 0761011011