EXPLOZIV Șeful Poliției Române dă totul pe față despre întâlnirea cu interlopii din clanul Duduianu: ‘Întâlnirea a avut loc pe domeniul public’

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 58 Second

Chestorul șef Liviu Vasilescu, inspector general al Poliției Române, a declarat, pentru Antena 3, că întâlnirea cu interlopii din clanul Duduianu a fost organizată în noaptea de dinaintea înmormântării lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, pentru a se evita un eventual scandal, pentru că informațiile pe care poliția le deținea ”nu erau tocmai pozitive”.

Vasilescu a explicat că polițiștii nu au negociat cu familia decedatului. Șeful Poliției Române a explicat că tot el a luat legătura și cu preoții pentru a li se comunica faptul că înmormântarea interlopului va avea loc la ora 08:00 dimineața, nu la ora 13:00, așa cum fusese programată.

”A fost o operațiune oficială a Poliției Române pentru a asigura prin orice mijlocea, în cadru legal, siguranța populației și ordinea publică. Operațiunea nu s-a încheiat odată cu înmormântarea, ea a continuat în diverse zone.

Sâmbătă, când am revenit din concediu, am ajuns la concluzia că trebuie să merg în teren. Atât sâmbătă, cât și în noaptea de sâmbătă spre duminică, am fost de mai multe ori în zona Sectorului 5 pentru a verifica efectivele, iar informațiile pe care le primeam nu erau tocmai pozitive.

Aveam informații că urmau să se împartă pachete în diverse zone și nu puteam să ținem sub control. Aveam informații că urmau să vină mulți din zona familiei și nu numai și am apelat la elementul surpriză. Să devansăm ora înmormântării pentru ca tot ce pregătiseră ei să nu mai aibă loc. Am vrut să evităm să iasă scandal în stradă și îmbolnăviri.

Întâlnirea a avut loc pe domeniul public. A fost în zona rondului. Am cerut să fie adus un reprezentant al familiei. I-am comunicat că la ora 8 trebuie să aibă loc înmormântarea. Nu a fost o negociere. Au mai venit 2-3 persoane, le-am spus același lucru și au spus că au înțeles.

Și cu reprezentanții bisericii am luat legătura și eu și reprezentanții Poliției Capitalei. La fel și cu Jandarmeria. După ce am discutat cu reprezentanții Jandarmeriei, am plecat să verific mai multe posturi. Chiar am fost oprit într-un filtru, am băut o cafea cu băieții. Nu m-am ascuns. De Paștele Blajinilor, m-am întâlnit cu reprezentanții romilor și le-am explicat. Ne-am întâlnit și cu reprezentanții romilor la Buzău, când a fost carantina.”, a spus Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Godină îi DISTRUGE pe șefii Poliției: 'Despre ce siguranță să vorbești când te întâlnești cu interlopii ca să negociezi pacea? Mi-era mie jenă să ascult'

Polițistul Marian Godină se arată revoltat de explicațiile șefilor din Poliție în cazul negocierilor pe care le-au purtat, în ceas de seară, cu interlopii. Godină se întreabă retoric de ce interlopii mai sunt liberi: „Păi dacă știi că-s interlopi, că au clanuri, că fac infracțiuni, de ce sunt oamenii ăia […]

Ai un pont ? 0761011011