PSD, furtunos după atacurile în rafală ale lui Ludovic Orban: ‘Atacul la CCR este doar un tertip. De ce le e frică nu vor scăpa’

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 13 Second

Social-democraţii au transmis Guvernului Orban că sesizarea CCR cu un conflict juridic între Executiv şi Parlament este doar un tertip pentru a mai sta câteva zile în plus la Palatul Victoria, însă liberalilor de ce le este frică nu vor scăpa.

„România are nevoie de soluţii clare şi eficiente, nu de oameni care sunt cu gândul doar la furat şi la distrus! După 9 luni de guvernare PNL, România este într-o criză profundă: sanitară, economică şi socială. Au folosit starea de urgenţă pentru a da tunuri din banii românilor, au abuzat de putere pentru a-şi pune pilele şi rudele în funcţii, au încălcat legi după legi pentru a aduce bunăstare pentru firmele de casă şi austeritate pentru toţi ceilalţi. Au provocat haos şi dezastru. Trebuie să plece!”, arată o postare făcută joi pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată mai spune că „atacul la CCR este doar un tertip ca să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria! De ce le e frică nu vor scăpa!”.

Premierul Ludovic Orban a anunţat că va fi declanşat un conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi Parlament la CCR privind depunerea moţiunii de cenzură a PSD în vacanţă parlamentară. El a precizat că sesizarea la CCR va fi finalizată joi şi va fi depusă ori în cursul acestei zile, ori vineri.

Moţiunea de cenzură a fost citită joi, în plenul reunit al celor două Camere ale Legislativului.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Klaus Iohannis a semnat: Unele persoane condamnate penal NU mai pot fi cadre didactice

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat propunerea legislativă a USR pentru modificarea şi completarea Legii educaţiei naţionale 1/2011, transmite Administraţia Prezidenţială. Legea prevede că nu pot ocupa o funcţie didactică persoanele condamnate penal definitiv pentru infracţiuni contra persoanei săvârşite cu intenţie în împrejurimi legate de exercitarea profesiei, notează news.ro. Iniţiativa legislativă […]

Ai un pont ? 0761011011