Traseistul primar de „suflet” al lui Dragnea, din Giurgiu, a trecut la PNL

CancandB.ro
Read Time:43 Second
Traseistul primar de „suflet” al lui Dragnea, din Giurgiu, a trecut la PNL

 

Primarul PSD al comunei giurgiuvene Ghimpați, Costel Cărăpăceanu, unul dintre cei mai longevivi aleși locali din județul păstorit de baronul Niculae Bădălău, a făcut un transfer politic care a cam surprins pe toată lumea.

La sfârșitul săptâmânii trecute, el a anunțat că nu va mai candida din partea PSD, ci va fi candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al comunei Ghimpați. Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că primarul Costel Cărăpăceanu a fost și este un apropiat al fostului lider PSD, Liviu Dragnea, fiind singurul primar din județul Giurgiu care a fost prezent la nunta fiului baronului de Teleorman (vezi FOTO). Primarul din Ghimpaţi, este la al cincelea mandat și candidează acum pentru al șaselea, dar cariera politică îl „califică” ca un veritabil trasesist bifând pe rând PNŢCD, PSD, PDL, PNL, PSD și acum PNL.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Există un VAL din ce în ce mai mare de ofițeri de securitate care își depun public demisia”

  O televiziune din Rusia a surprins momentul în care circa 1.000 de protestatari, adunați în fața clădirii Parlamentului, au cerut cordonului de trupe speciale ale Ministerului de Interne să lase scuturile jos, iar scutierii au fost de acord. Manifestanții le-au mulțumit și, într-un acces de bucurie, s-au grăbit să […]

Ai un pont ? 0761011011