Rareș Bogdan răspunde criticilor președintelor Iohannis: ”URÂTĂ politichie mai avem!”

CancandB.ro
Read Time:54 Second
Rareș Bogdan răspunde criticilor președintelor Iohannis: ”URÂTĂ politichie mai avem!”

 

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan vine cu un mesaj tranșant după criticile președintelui Klaus Iohannis referitoare la racolările făcute de PNL în ultima perioadă.

„Poate acum vor pricepe cu toții, dacă de la mine nu a fost îndeajuns de clară poziția, pana și cei care zilele trecute se făceau ca nu înțeleg de ce atac cu înverșunare mizeria traseismului vor putea medita la aceasta chestiune……………. Urâta politichie mai avem, nu cred ca mai exista undeva pe planeta o clasa politica mai lipsită de principii, valori și credințe. Suntem absolut unici pe planeta și din acest punct de vedere”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, în contextul în care mai mulți primari au migrat în alte partide, înainte de alegeri, că „nu vede cu ochi buni aceste racolări”.

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii românești. Ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseimului politic”, a spus, miercuri, șeful statului.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traseistul primar de „suflet” al lui Dragnea, din Giurgiu, a trecut la PNL

  Primarul PSD al comunei giurgiuvene Ghimpați, Costel Cărăpăceanu, unul dintre cei mai longevivi aleși locali din județul păstorit de baronul Niculae Bădălău, a făcut un transfer politic care a cam surprins pe toată lumea. La sfârșitul săptâmânii trecute, el a anunțat că nu va mai candida din partea PSD, […]

Ai un pont ? 0761011011