Mită electorală la Giurgiu. Un primar PSD din fieful lui Bădălău a împărțit alimente locuitorilor, cu mașina primăriei

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 8 Second
Mită electorală la Giurgiu. Un primar PSD din fieful lui Bădălău a împărțit alimente locuitorilor, cu mașina primăriei

 

Alegerile locale au intrat în linie dreaptă, iar candidații, în goana lor nebună după voturi, au început deja să-și ademenească alegătorii prin diverse stimulente. Adică, mai direct, să dea mită electorală. Vineri, în comuna giurgiuveană Oinacu, a fost o agitație fără precedent, care a surprins pe toată lumea.

Zahăr, ulei, făină și mălai, pentru tot poporu’…

Primarul PSD al comunei Oinacu, Laurențiu-Ion Burtavel, omul susținut și promovat de baronul Niculae Bădălău, împreună cu viceprimarul, tot PSD, Marian Roșca, au bântuit prin toată comuna cu mașina primăriei, împărțind locuitorilor o mulțime de pachete cu alimente (vezi FOTO și clip video). Astfel, în fiecare pachet alegătorilor din comună se afla câte o pungă de zahăr, una de făină, alta de mălai și o sticlă de ulei. Ca să fie și mai operativi, cei doi vătafi PSD ai comunei Oinacu au mai folosit și mașina unui consilier local. Practic, edilul Burtavel și vicele Roșca opreau la fiecare casă din comună și dădeau, ca venind din partea PSD, câte o pungă cu alimentele mai sus menționate. Însă, rămâne de văzut de unde au provenit alimentele și cine a plătit pentru achiziționarea lor. Surprinzător, cei doi aleși locali se deplasau la casele oamenilor fără să aibă mască de protecție, adică fără să respecte cele mai elementare reguli medicale de protecție împotriva coronavirusului. O fi legal?

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se redeschid peste 100 de săli de cinema. NU la noi

  Lanţul de cinematografe AMC Entertainment Holdings Inc din SUA redeschide peste 100 de săli, începând din 20 august. Cel mai mare lanţ de cinematografe din lume, AMC Entertainment Holdings Inc din Statele Unite, a anunţat că din 20 august va începe prima etapă a redeschiderii cinematografelor din SUA. Ceea […]

Ai un pont ? 0761011011