Germania face concurență Rusiei: Vaccinul anti-COVID va fi gata în toamnă

CancandB.ro
Read Time:42 Second
Germania face concurență Rusiei: Vaccinul anti-COVID va fi gata în toamnă

 

Un prim vaccin împotriva Covid-19 va fi gata în această toamnă, dar va mai dura până la aducerea pandemiei sub control, a anunțat miercuri guvernul german.

„Proiecțiile preliminare arată că disponibilitatea unuia sau mai multor vaccinuri este posibilă în toamna lui 2020”, a anunțat Institutul Rober Koch pe website-ul său, scrie Reuters.

Centrul de control al bolilor infecțioase din subordinea guvernului german a adăugat însă că ”ar fi periculos să credem în acest moment că o vaccinare în toamna lui 2020 poate controla pandemia”.

Impactul unui vaccin ar putea fi limitat din cauza mutațiilor virale și pentru că ar putea oferi doar o imunitate de scurtă durată, potrivit institutului.

Tot în această săptămână, președintele Putin a anunțat că Rusia a realizat un vaccin anti-COVID și l-a testat chiar pe fiica sa.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ASF propune reguli noi pentru ȘOFERI privind polița RCA

  Autoritatea de Supraveghere Financiară a pus miercuri în dezbatere publică un proiect prin care șoferii nu vor mai fi obligați să prezinte polița RCA în varianta printată, pe hârtie, fiind suficientă o variantă electronică. Proiectul ar putea fi adoptat peste 10 zile. ”Conducătorii auto vor putea prezenta agenților de […]

Ai un pont ? 0761011011