decembrie 3, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

PSD a lansat „Cartea neagră a guvernării liberale”, documentul care va sta la baza moțiunii de cenzură împotriva Guvernului

2 min read
Read Time:1 Minute, 33 Second

Reprezentanţii PSD au prezentat, duminică, „Cartea neagră a guvernării liberale, suma motivelor pentru care guvernul PNL trebuie să plece”, senatorul Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului, spunând că documentul va sta la baza moţiunii de cenzură pe care PSD o va depune, informează News.ro.

„El prezintă cronologic momentele-cheie în combaterea epidemiei, ratate însă de guvernul Orban, precum şi măsurile, pe fiecare domeniu în parte, care ar fi trebuit luate pentru ca România să nu se afle astăzi în această situaţie gravă”, a afirmat el.

”Guvernul PNL a scăpat total situaţia de sub control. Datele ultimelor săptămâni arată că au eşuat în gestionarea pandemiei. Numărul cazurilor confirmate a crescut într-un ritm alarmant. Au eşuat în relansarea economiei, planul de relansare economică a rămas tot la stadiul de proiect, nimic concret. Au eşuat în îndeplinirea promisiunilor făcute faţă de români (…)”, a susţinut Cazanciuc, duminică, într-o conferinţă de presă.

El a spus că acestea sunt rezultatele unui guvern interesat doar de alegeri şi de ”câştig rapid pentru clientela de partid”.

„Avem o ţară în derivă, condusă de un guvern cu zero credibilitate şi mai ales cu zero rezultate. E clar că România nu mai poate continua aşa. PSD nu va permite ca România să se prăbuşească sub povara incompetenţei şi a cleptocraţiei liberale. Am anunţat deja intenţia PSD de a depune moţiune de cenzură împotriva acestui guvern. Astăzi facem primul pas şi prezentăm Cartea neagră a guvernării liberale, suma motivelor pentru care guvernul PNL trebuie să plece. Documentul elaborat de specialiştii PSD din departamentele partidului, parlamentari şi europarlamentari, va sta la baza moţiunii de cenzură. El prezintă cronologic momentele-cheie în combaterea epidemiei, ratate însă de guvernul Orban, precum şi măsurile, pe fiecare domeniu în parte, care ar fi trebuit luate pentru ca România să nu se afle astăzi în această situaţie gravă”, a afirmat Cazanciuc

Sursa:sursa

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).