Arafat s-a răzgândit: Nu mai există restricția legată de soți pe plajă, dar este interzis DANSUL

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 0 Second
Arafat s-a răzgândit: Nu mai există restricția legată de soți pe plajă, dar este interzis DANSUL

 

Raed Arafat a declarat, după ședința de Guvern, că restricția ințială care prevedea ”pentru plaje, distanța mai mică de 2 metri între persoane/șezlonguri este permisă numai pentru soți și copii însoțiți de adulți (părinți, bunici)” nu mai este valabilă. Însă, Arafat a precizat că dansul nu este permis și nici nu a fost permis.

”Măștile sunt obligatorii pentru persoanele de peste 5 ani. Spațiile și intervalele orare se stabilesc de DSP.

Proprietarii spațiilor deschise afișează la loc vizibil obligativitatea purtării măștilor în spații deschise.

Operatorii economici au obligația să respecte programul cu publicul, au obligația să limiteze numărul de clienți la numărul de scaune. Este valabil și pentru sălile de jocuri de noroc.

Nu mai este în Hotărârea de Guvern prevederea referitoare la soții care merg cu copiii pe plajă. S-a constatat că există suficiente regulamente pentru plajă, cu condiția ca ele să fie respectate. Nu mai sunt prevederi referitoare la plajă.

Dansul a rămas ca restricție, poate fi impusă la decizia Comitetului pentru Situații de Urgență. Dansul nu este permis, oricum. Faptul că s-a permis este pentru că nu s-a spus clar acest lucru, că nu este permis.”, a declarat Raed Arafat.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alimente contra INSOMNIEI. Ce să mâncăm ca să dormim mai bine

  Știm cu toții că pentru a putea dorim mai bine, trebuie să evităm cafeina și mâncărurile grele consumate seara. Există, în schimb, anumite alimente și băuturi care vă pot ajuta să adormiți mai ușor și să vă bucurați de un somn de calitate. „În fitoterapie există diferite plante cu […]

Ai un pont ? 0761011011