Orban: “La acest număr de cazuri noi, nu se pune problema să amânăm alegerile locale”

CancandB.ro
Read Time:42 Second

Premierul Ludovic Orban a declarat că la numărul de cazuri noi de Covid-19 care se inregistreaza in tara noastra, nu se pune problema amânării alegerilor locale, programate pe 27 septembrie.

„E prematur să discutăm despre o posibilă amânare a alegerilor. Vom face o evaluare epidemiologică a fiecărei activităţi în campania electorală. Se poate face campanie în spaţii deschise, pe media, online. Se pot organiza secţiile de votare şi procesul de votare, astfel încât să nu existe riscurile răspândirii virusului. Deocamdată, la acest număr de cazuri noi, nu se pune problema să amânăm alegerile locale”, a afirmat Ludovic Orban joi la Constanţa.

Joi au fost confirmate alte 1.112 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, acesta fiind un nou record de cazuri zilnice de la debutul epidemiei de COVID-19 în România.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

TRADARE la nivel inalt. Mircea LUCESCU este noul antrenor al lui Dinamo Kiev

Dinamo Kiev anunţă oficial numirea antrenorului Mircea Lucescu pentru urmatorii doi ani la conducerea tehnică a echipei, în locul lui Oleksîi Mihailicenko. Il Luce va primi trei milioane de euro pe sezon. Decizia antrenorului roman este privita de foarte multa lume ca o adevarata tradare, el pregătind între 2004 şi […]

Ai un pont ? 0761011011