DECIZIE DEFINITIVĂ: Mircea Negulescu, ARESTAT pentru 30 de zile de magistraţii ÎCCJ

CancandB.ro
Read Time:57 Second

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au admis, joi, recursul formulat de Secţie de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului procuror Mircea Negulescu.

”Admite contestaţia formulată de PICCJ SIIJ, desfiinţează în parte încheierea atacată, numai în ceea ce priveşte pe Negulescu Mircea şi, rejudecând, admite propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulata de Parchet în ceea ce îl priveşte pe Negulescu Mircea”, au deciz amagistraţii.

Aceştia au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, de la 23.07.2020 la 21.08.2020 şi au menţinut restul dispoziţiilor.

Decizia magistraţilor este definitivă.

În 16 iulie, un alt complet de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins propunerea de arestare preventivă pe numele lui Mircea Negulescu şi a dispus cercetarea sub control judiciar.

Fostul procuror Mircea Negulescu, în prezent exclus din magistratură, a fost reţinut de procurorii Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie în legătură cu dosarul Tony Blair, în care este implicat şi Victor Ponta. Alături de Negulescu, a fost reţinut şi un fost ofiţer de poliţie judiciară, care l-ar fi ajutat pe acesta.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Orban: “La acest număr de cazuri noi, nu se pune problema să amânăm alegerile locale”

Premierul Ludovic Orban a declarat că la numărul de cazuri noi de Covid-19 care se inregistreaza in tara noastra, nu se pune problema amânării alegerilor locale, programate pe 27 septembrie. „E prematur să discutăm despre o posibilă amânare a alegerilor. Vom face o evaluare epidemiologică a fiecărei activităţi în campania […]

Ai un pont ? 0761011011