noiembrie 27, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Alertă din Elveția: LIPSA de eficacitate a vizierelor

1 min read
Read Time:59 Second

În Elveția, Oficiul Federal Elvețian de Sănătate Publică a făcut o anume observație, după o serie de contaminări într-un hotel.

Respectiv, mai mulți angajați care purtau măști nu au fost infectați, spre deosebire de cei care purtau viziere. Astfel, autoritățile sanitare elvețiene ai alertat asupra lipsei de eficacitate a vizierelor. Pe măsură ce temperaturile urcă, masca chirurgicală necesară protejării împotriva coronavirusului poate deveni dificil de suportat. Și unii oameni apelează la vizierele din plastic. Însă contrar aparențelor, acestea din urmă nu protejeaza la fel ca o mască, potrivit BFMTV. Zilele acestea Oficiul Federal Elvețian de Sănătate Publică a reamintit că masca este necesară atunci cand distanța de 1,5 metri nu poate fi menținută.

Numai împreună cu mască

În Franța, Institutul național de cercetare și securitate (INRS) reamintește că vizierele „nu au eficacitatea măștilor de protecție”. Aceste viziere vor opri „picăturile mari emise după tuse ”, dar „nu protejează de particulele care rămân în suspensie”, continuă comunicatul. Vizierele pot fi folosite, dar numai împreună cu o mască. Ele rămân foarte utile pentru persoanele care trebuie să-și protejeze ochii în caz de contact direct cu persoanele care nu poartă mască, în special în restaurante.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).