Mai mulți bușteni căzuți dintr-un camion au rănit trei persoane, printre care și un minor

CancandB.ro
Read Time:49 Second

Mai mulţi buşteni s-au desprins din remorca unui autocamion într-o curbă şi au căzut pe carosabil. În cădere, trunchiurile au rănit trei persoane: un bărbat, o femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani, relatează Mediafax.

Evenimentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 16:00, între localităţile Frasin şi Molid. Persoanele rănite se aflau pe marginea drumului, unde se opriseră cu maşina, deoarece aceasta se defectase. Lemnele au avariat şi autoturismul.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Cele trei victime erau conştiente şi cooperante şi prezentau multiple traumatisme.

Militarii au îndepărtat buştenii pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor şi i-au stabilizat.

Ulterior, cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

sursa:digi24

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Județul cu peste 100 de infectări două zile la rând. Patru județe înregistrează mai mult de o treime din totalul cazurilor noi

Pentru a doua zi la rând, un județ din România înregistrează peste 100 de infectări noi cu virusul SARS-CoV-2. Din cele aproape 900 de cazuri comunicate sâmbătă, mai mult de o treime au fost raportate în doar patru județe (inclusiv municipiul București). Județul Argeș a raportat 104 noi cazuri de […]

Ai un pont ? 0761011011