Județul cu peste 100 de infectări două zile la rând. Patru județe înregistrează mai mult de o treime din totalul cazurilor noi

CancandB.ro
Read Time:46 Second

Pentru a doua zi la rând, un județ din România înregistrează peste 100 de infectări noi cu virusul SARS-CoV-2. Din cele aproape 900 de cazuri comunicate sâmbătă, mai mult de o treime au fost raportate în doar patru județe (inclusiv municipiul București).

Județul Argeș a raportat 104 noi cazuri de coronavirus sâmbătă, cu doar unu mai puțin decât vineri, când au fost 105 cazuri. Iar în București numărul cazurilor de la o zi la alta chiar a crescut, fără a depăși însă pragul de 100.

Unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri, potrivit raportării de sâmbătă, comparat cu cea de vineri:

  1. Argeș – 104
  2. București – 88
  3. Timiș – 72
  4. Brașov – 67

În total, cele patru județe au înregistrat 331 de cazuri noi, din totalul de 889 comunicate sâmbătă.

Au fost și două judeţe care au înregistrat zero cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore: Călăraşi și Sălaj.

sursa:digi24

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Firea îl contrazice pe Arafat: Sunt şi suficiente paturi de spital, şi personal medical foarte bine pregătit

Primarul Gabriela Firea îl contrazice pe Raed Arafat și spune că în spitalele din București există suficiente paturi şi personal medical pentru tratarea pacienţilor Covid. Din 45 de secţii ATI, câte există în Bucureşti, doar şase au fost alocate persoanelor cu această afecţiune, arată Firea. În spitalele Covid din Capitală nu […]

Ai un pont ? 0761011011