Cine mai CADE de la fereastră în Rusia

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 0 Second

În Rusia există și un alt tip de epidemie, potrivit analiștilor. Cei care sunt împotriva sistemului și critică autoritățiile, continuă să cadă de la fereastră, accidental.

Astfel, recent, un maior din poliție a căzut de la fereastră după ce a depus mărturie împotriva șefului ei, într-un proces în care acesta era acuzat de șantaj.

Yekaterina Mishkina (37 de ani) a căzut de la fereastra unui bloc de 9 etaje din orașul Khabarovsk. Se pare că polițista urmărea pe cineva și încerca să ajungă pe acoperișul unei clădiri. Camerele de supraveghere au surprins-o urcând treptele în grabă. Nu se știe dacă era în misiune, era îmbrăcată în civil…

În mai a.c., un al treilea medic cădea de la fereastra unui spital din Rusia după ce a criticat condițiile din unitatea sanitară și s-a plâns că este obligat să lucreze deși a fost diagnosticat cu Covid-19, relatează The Moscow Times. Cu câteva săptămâni înainte de moartea acestuia, alți doi medici ruși au murit după ce au căzut în condiții suspecte de la etajul spitalelor în care lucrau, în urma dezvoluirilor făcute cu privire la condițiile din unitățile sanitare.

Video – https://www.youtube.com/watch?v=T6AgnbMx3ME

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spital modular cu 38 de paturi pentru pacienții COVID-19, în curtea Spitalului Elia

Un spital modular cu 38 de paturi a fost operaţionalizat în curtea Spitalului Elias din Bucureşti, acesta fiind dotat cu toată aparatura necesară. Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că spitalul va putea primi pacienţi începând de marţi, după ce s-au alocat ventilatoare din rezerva de stat. Premierul a mulţumit […]

Ai un pont ? 0761011011