Breaking News-Video: Autoaccidentare prin precipitare in Pucioasa, cartier Filatura

news
Read Time:35 Second

De foarte putin timp, un tanar de 37 de ani, s-a autoaccidentat cazand de la etajul 2, respectiv de la balconul apartamentului unde locuia,in orasul Pucioasa.

Se pare ca, dupa ce a consumat bauturi alcoolice, i-a venit ideea geniala sa izoleze apartamentul lipind polistiren pe zidul exterior, folosind o improvizatie periculoasa in locul unei schele.

Datorita starii de ebrietate, in care se afla, la un moment dat, s-a dezechilibrat si a cazut pe spatiul verde de langa bloc, acolo fiind gasit de echipajul SMURD deplasat la fata locului sa il preia pentru investigatii.

A avut noroc, scapand usor de data aceasta, doar cu ambele picioare fracturate si cateva contuzii pe corp.

 

0 2
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nelu Tătaru: În acest moment, nu discutăm de amânarea nici a şcolii, nici a alegerilor. Ce spune despre reinstituirea stării de urgență 7

Autorităţile nu iau în calcul momentan nici amânarea începerii noului an şcolar, nici a alegerilor locale de pe 27 septembrie, a anunțat sâmbătă ministrul Sănătăţii. El spune că nu este necesară reinstituirea stării de urgență, deoarece, după intrarea în vigoare a legii carantinei și izolării, se pot lua măsuri locale […]

Ai un pont ? 0761011011