SOARTA: A fost salvat când a mers să-l vadă pe Maradona jucând

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 19 Second

„Este pentru prima dată în cariera mea că am realizat un film intim și personal. Este un exercițiu care este atât bucuros, cât și dureros”, a spus regizorul, care a primit Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2014 pentru „La Grande Bellezza”.

Regizorul Paolo Sorrentino, care a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare în mai, revine la a 7-a artă după ce a avut succes cu seria „The Young Pope” în 2016 și „The New Pope” în 2020. Astfel, Sorrentino și-a anunțat întoarcerea pe marele ecran cu „A fost mâna lui Dumnezeu”, un film care povestește moartea tragică a părinților săi la Napoli, în timp ce el s-a salvat mergând să-l vadă pe Maradona să joace, potrivit AFP. Titlul filmului amintește simbolic de golul marcat cu mâna de Diego Armando Maradona împotriva Angliei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de la Mexico City în 1986.

Maradona, aproape transcendental în viața cineastului

Figura lui Maradona este aproape transcendentală în viața cineastului, care a declarat în 2016 cotidianului italian Il Corriere della Sera că „îi datorează viață” campionului argentinian.

La 16 ani, tânărul Sorrentino obține pentru prima dată permisiunea părinților săi să meargă la un joc din Napoli, în loc să-i însoțească la casa de țară. Părinții săi aveau să moară în acel weekend, intoxicați cu monoxid de carbon. O soartă care azi leagă regizorul de jucător. După ce a amânat filmările în Statele Unite din cauza pandemiei, Paolo Sorrentino s-a angajat în acest nou proiect, în care va fi scenarist și coproducător.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premierul Orban, anunț pentru cei care au SEJURURI planificate în Grecia

Premierul Ludovic Orban a declarat că, sâmbătă, în cadrul conferinţei cu prefecţii şi cu structurile implicate în lupta anti-COVID, va transmite un semnal ca toate centrele acreditate să facă teste COVID pentru cei care au sejururi planificate în Grecia, potrivit Agerpres. Întrebat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă la […]

Ai un pont ? 0761011011