ALERTĂ Prima vedetă din handbalul feminin românesc confirmată cu coronavirus: ‘Sunt acasă, nu prezint simptome, sunt OK’

CancandB.ro
Read Time:2 Minute, 2 Second

Adriana Ţăcălie, noua achiziţie a echipei SCM Craiova, a fost diagnosticată cu COVID-19. Este singura handbalistă din Bănie care a ieşit pozitivă la testul pentru COVID-19, Handbalistele de la SCM Craiova vor începe antrenamentele săptămâna viitoare.

Handbalista Adriana Ţăcălie a efectuat testul pentru COVID-19 luni, împreună cu celelalte handbaliste de la SCM Craiova. Astăzi, a primit vestea că testul său a ieşit pozitiv. Este singura sportivă de la lot care are COVID-19. Adriana Ţăcălie a ajuns în vara aceasta în Bănie, transferată de la Măgura Cisnădie.

Sportiva este izolată la domiciliu. Epidemiologii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj i-au recomandat să stea acasă 14 zile.

Adriana Ţăcălie a explicat, pentru MEDIAFAX, că se simte bine, nu are simptome şi că nu ştie de unde ar fi putut lua virusul.

Nicu Pascu, directorul Clubului SCM Craiova, spune că nu au fost luate măsuri speciale la club pentru că nu există riscul ca şi alte sportive să fi luat virusul. Luni, la club vor începe antrenamentele.

În această vară, la echipa de handbal SCM Craiova au ajuns cinci sportive, după ce o parte din vechiul lot a plecat. O singură handbalistă, din Rusia, nu a ajuns până acum la echipă , din cauza restricţiilor generate de pandemia de COVID-19.

„Sunt acasă, nu prezint simptome, sunt ok. N-am fost nicăieri, în ultimele 14 zile. Mi s-a recomandat să stau 14 zile izolată, acum, să vedem, poate o să repet testul mai repede că nu ştiu stăm şi cu testele astea.(…) Nu ştiu cum va fi sezonul ăsta competiţional. Mă îngrijorează că ar putea să ne întrerupă iar şi să nu mai putem juca. Aşa, de virusul în sine, nu sunt îngrijorată. (…) Din martie, noi nu am mai jucat handbal. O să fie greu pentru toată lumea, pentru toată Europa. Ne-am antrenat individual.”, a declarat Adriana Ţăcălie, handbalistă SCM Craiova

„Sportivele s-au întâlnit duminică seara, prima reuniune, mai bine zis întâlnire, prin care le-am anunţat că luni dimineaţa, la 9.30, va avea loc testul Covid. Noi urmează să facem vizita medicală, vineri, şi lotul să se reunească de luni. Deci, sportivele nu au luat contact unele cu altele că fiecare a purtat mască, au fost detaşate, undeva unde au aşteptat pentru ca să fie testate covid. În sensul ăsta, nu avem ce măsuri să luăm. Celelalte nu au niciun fel de probleme.” , a declarat , pentru MEDIAFAX, Nicu Pascu, director SCM Craiova.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Detalii de ultimă oră despre ALEGERILE LOCALE. Cum se va desfășura campania

Candidaturile pentru alegerile locale pot fi depuse până în 18 august, iar campania electorală începe în 28 august, a anunțat Autoritatea Electorală Permanentă, după ce Senatul a adoptat, marți, proiectul de lege inițiat de UDMR care stabilește ca alegerile locale să se desfășoare pe 27 septembrie. Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) […]

Ai un pont ? 0761011011