ianuarie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

PSD acuză presiuni ale prefecților asupra primarilor

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Deputata PSD Simona Bucura Oprescu a declarat marți, la dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan, că prefecții fac „acțiuni murdare”.

„Știm de acțiunile murdare pe care le fac prefecții, promit primarilor sume din fondul de rezervă bugetară”, a declarat Bucura Oprescu. „Transformati ministrul Dezvoltarii in ministerul Sabotării administratiei publice locale”, a continuat ea. „Aveti un miliard neutilizati din PNDL 2 si avand in vedere ca se termina la finalul lui 2020 e clar ca nu mai aveti timp pentru ca nu selectati proiecte pentru finantare. Impresia mea este ca v-ati transformat intr-o marioneta papusata de interese ascunse. Ascunderea dupa semnatura altora, fuga de raspundere, incalca principiul raspunderii ministeriale”, a mai declarat deputata PSD.

Anterior, ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, afirmase la dezbateri că social-democrații îi cer demisia pentru că le-a stricat afacerile.

Deputata PSD i-a mai transmis lui Ion Ştefan că i s-ar potrivi şi porecla „ministru închipuit”, pe lângă cea de „Grindă”, deoarece este o doar o întruchipare a poveştii „Hainele cele noi ale împăratului”. Ea a precizat că, nici după opt luni de activitate, nu s-a lămurit ce îl recomandă pe Ion Ştefan la conducerea Ministerului Dezvoltării.

„Domnule ministru Ion Ştefan, astăzi (marţi – n.r.) am avut o revelaţie şi cred că o poreclă care vi s-ar potrivit, pe lângă «Grindă», e cea de «ministru Închipuit». Nu sunteţi decât un exemplu întruchipat şi închipuit a acelei poveşti binecunoscute de toţi – Hainele cele noi ale împăratului. Vă sfătuiesc să o reciţi. Din punct de vedere constituţional, vă aflaţi în cea mai importantă instituţie a statului român, cu toate că vă permiteţi să vorbiţi cu parlamentarii la pertu. Nici până acum nu m-am lămurit ce vă recomandă. Activitatea dvs de parlament şi de ministru nu au nicio legătură cu activitatea din administraţia publică locală sau centrală. Singurul lucru pe care îl ştiu despre dvs e că aţi primit de fiecare dată aviz negativ în comisiile de specialitate, că aveţi aghiotant un penelist cu nota 3,45 la Bacalaureat. V-aţi început activitatea de ministru cu schimbarea numelui ministerului”, a afirmat Simona Bucura-Oprescu, la dezbaterea de marţi în plen a moţiunii simple împotriva ministrul Dezvoltării

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).