Un mare actor și regizor american s-a STINS din viață

news
Read Time:57 Second

Carl Reiner, scriitor, producător, regizor şi actor, care a făcut parte din echipa legendară a lui Sid Caesar şi care a creat sitcomul „The Dick Van Dyke Show”, a murit la vârsta de 98 de ani, a anunţat Variety.

Actorul a murit din cauze naturale, luni noapte, în locuinţa din Beverly Hills, a confirmat asistentul său Judy Nagy, conform . 

Reiner, tatăl regizorului şi activistului Rob Reiner, a câştigat nouă premii Emmy, inclusiv cinci pentru „The Dick Van Dyke Show”. Cele mai populare filme ale sale ca regizor au fost „Oh God”, cu George Burns, în 1977; „The Jerk”, cu Steve Martin, în 1979; şi „All of Me”, cu Martin şi Lily Tomlin, în 1984.

Rob Reiner a scris pe Twitter: „Noaptea trecută, tata a murit. Pe măsură ce scriu, am inima sfâşiată. A fost lumina mea călăuzitoare”.

Reiner a rămas în atenţia publicului în anii 1980 şi 1990 cu roluri în filme precum „Ocean’s Eleven”, în sitcom-urile „Two and a Half Men” şi „Hot in Cleveland”. De asemenea, şi-a împrumutat vocea pentru „Family Guy”, „American Dad”, „King of the Hill” şi „Bob’s Burgers”. 

Sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vela și Despescu vor să desființeze Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității

Tandemnul de mare „succes” din fruntea Ministerului Afacerilor Interne, format din ministrul Marcel Vela și secretarul de stat Bogdan Despescu, pregătește pentru începutul lunii septembrie o reorganizare radicală a instituției. Numai că, potrivit informațiilor noastre, reorganizarea înseamnă desființarea unor structuri vitale în funcționarea ministerului, dar mai ales în ceea ce […]

Ai un pont ? 0761011011