Marcel Ciolacu, un nou ATAC la adresa Guvernului: ”Au spart banii pe tot felul de achiziții dubioase”

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 19 Second

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a anunțat că Parlamentul a votat suplimentarea fondurilor destinate autorităților locale. Liderul social-democrat acuză, în același timp, Guvernul că a cheltuit banii pentru clientela politică și pentru tot felul de achiziții dubioase.

„PSD rezolvă din Parlament ce nu vrea ori nu este capabil Guvernul Orban să facă! Am susţinut şi votat suplimentarea fondurilor destinate autorităţilor locale în proiectul legii de aprobare a rectificării bugetare. Pentru Guvern nu este important că nu mai sunt bani pentru protecţia persoanelor vulnerabile, pentru copiii din centrele de plasament sau pentru batrânii instituţionalizaţi. Şi-au îndestulat deja toată clientela politică, au spart deja banii pe tot felul de achiziţii dubioase şi acum restul mai pot să aştepte. Astăzi în Parlament am îndreptat acest lucru. Este firesc, după ce Guvernul i-a lăsat pe primari şi pe preşedinţii de Consilii Judeţene să se descurce singuri în faţa crizei sanitare! Dacă situaţia a fost ţinută sub control în majoritatea judeţelor din ţară, meritul este al autorităţilor locale şi nicidecum al Guvernului”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a mai prezicat că peste 850 de milioane de lei au fost cheltuiţi din bugetele locale în lupta împotriva COVID -19, în timp ce de la Guvern s-au trimis doar 20 de milioane de lei.

„Astăzi, aceşti bani ajung înapoi la judeţe. Alte 80 de milioane au fost alocate către Primăria Capitalei şi primăriile de sector. În total, este vorba de 0,09% din PIB, un procent infim – a suta parte din uriaşul deficit bugetar de 10% realizat de guvernarea PNL”, a menţionat Ciolacu.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul Apărării CRITICĂ impozitarea pensiilor militarilor: ”Nu sunt pensii speciale”

După decizia parlamentului de a impozita suplimentar pensiile speciale, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă a reacționat vehement pe pagina sa de Facebook. Ministrul consideră că pensiile militarilor nu sunt speciale și că, de la Cuza până în prezent, ei au beneficiat de pensii de serviciu. Astăzi, într-un mesaj pe pagina de […]

Ai un pont ? 0761011011