Anunț de la Guvern: România a absorbit două miliarde de euro din fonduri europene

CancandB.ro
Read Time:51 Second

România a absorbit în ultimele șase luni două miliarde de euro din fonduri europene, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, informează Agerpres.

Premierul Orban a precizat că în decursul celor șase ani care au precedat guvernarea PNL au fost atrași 6 miliarde de euro.

„Referitor la fondurile europene, obiectivul nostru este să creştem absorbţia fondurilor europene. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, de şase luni şi ceva, noi am reuşit să absorbim fonduri europene în valoare de două miliarde de euro. Trebuie comparate aceste şase luni cu cei şase ani în care noi nu am fost la guvernare şi în care s-au absorbit şase miliarde”, a spus Ludovic Orban.

Premierul a adăugat că obiectivul guvernului este să utilizeze banii europeni puși la dispoziția României cât mai eficient, „să putem să finanţăm proiecte de investiţii, să putem să finanţăm programe către companii, să putem să finanţăm programe care sunt adresate către angajaţi, programe de protecţie socială, de dezvoltare locală şi regională, programe fundamentale pentru dezvoltarea României”.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marcel Ciolacu, un nou ATAC la adresa Guvernului: ”Au spart banii pe tot felul de achiziții dubioase”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a anunțat că Parlamentul a votat suplimentarea fondurilor destinate autorităților locale. Liderul social-democrat acuză, în același timp, Guvernul că a cheltuit banii pentru clientela politică și pentru tot felul de achiziții dubioase. „PSD rezolvă din Parlament ce nu vrea ori nu este capabil Guvernul Orban să […]

Ai un pont ? 0761011011