Măsuri de RELAXARE noi anunțate de Guvern. Ce restricții sunt ridicate

CancandB.ro
Read Time:52 Second

Guvernul a adoptat în ședința de marți hotărârea pentru prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând de miercuri, dată de la care vor fi ridicate mai multe restricții.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru:

”Grădinițele, creșele și after-scool-urile își reiau activitatea pe parcursul verii. Se reia activitatea în sălile de fitness. Se reia activitatea în mall-uri, ca spații de vânzare.

Luăm aceste decizii în măsura în care putem avea și măsuri / precauții în acest sens. După multe discuții, se reiau slujbele în interiorul bisericii. La tot ce înseamnă sport în aer liber – trebuie respectate reguilile. Evenimentele private în interior pot fi organizate cu maxim 20 de persoane, întâlniri private afară – cu maxim 50 de persoane”

Raed Arafat:

”Există semne că situația se poate deterioa oricând dacă nu se respectă măsurile stabilite , precum purtarea măștilor. Printre măsuri se numără și redeschiderea unor puncte de frontieră. Transportul aerian – se va emite period lista țările unde urmează să fie reluate zborurile sau eventual să fie întrerupte. INSP va stabili săptămânal lista”

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine este Dorel Căprar, judoka ex-PSD cu geacă de 1.500 de euro care a votat împotriva impozitării pensiilor speciale

Dorel Căprar a fost singurul deputat care a votat împotriva impozitării cu 85% a pensiilor speciale. Parlamentarul PPU a devenit celebru după ce s-a prezentat la audieri într-un dosar de corupție îmbrăcat cu o geacă în valoare de 1.500 de euro. Dorel Căprar este deputat de Arad la al doilea […]

Ai un pont ? 0761011011