Ce au observat vecinii lui Costin Mărculescu înainte ca acesta să fie găsit mort în casă

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 52 Second

Impresarul Costin Mărculescu, un obişnuit al lumii mondene, a fost găsit mort în baia apartamentului în care locuia. Câţiva prieteni şi-au dat seama că s-a petrecut ceva rău, după ce nu le-a mai răspuns la telefon câteva zile.

În momentul în care salvatorii chemaţi de ei au spart uşa apartamentului, era prea târziu. Raportul preliminar al legiştilor arată că Mărculescu a suferit un infarct.

Costin Mărculescu locuia cu chirie, iar cei din bloc povestesc că ultima oară l-au văzut sâmbătă când a ieşit să îşi plimbe câinele.

Pentru că nu mai ştiau nimic de el prietenii au alertat autorităţile, mai ales că o vecină s-a plâns că a început să curgă apă din locuinţa lui.

Poliţiştii secţiei 12 au fost primii care au ajuns la uşa actorului. După ce au stat de vorbă cu vecinii au chemat în ajutor echipajele de pompieri şi SMURD. Din păcate salvatorii nu au putut decât să constate decesul, iar cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Medicii de pe Ambulanță au fost cei care au găsit trupul în cadă. Apropiaţii lui Costin Mărculescu au exclus din start varianta unei sinucideri. Potrivit acestora, avea o mulţime de planuri inclusiv să lanseze o carte.

Prietenă: “Pur şi simplu apropriaţii m-au informat că a fost găsit mort în cadă şi fiind prieteni de ani de zile şi vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind şi în apropiere am zis să vin să văd ce se întâmplă.”

În locuinţă era doar câinele lui Costin Mărculescu. Înfometat şi speriat, acesta a fost luat de Autoritatea pentru supravegherea şi protecţia animalelor.

Joi, medicii legişti care au făcut necropsia au ajuns la o concluzie preliminară privind cauza morţii – un infarct cardio-respirator acut.

Născut în Craiova, Costin Mărculescu a devenit cunoscut la 15 ani când a primit un rol în filmul „Liceenii”, unde a jucat alături de Mihai Constantin, Ion Caramitru şi Oana Sârbu.

În 1993 a absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale şi a jucat în peste 2000 de spectacole atât în România, cât şi în străinătate.

Mărculescu a înfiinţat şi o şcoală de manechine şi fotomodele. El ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie.

sursa:protv
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prețurile din Mamaia, mai mari decât la Sunny Beach și Creta. Diferențele la 3 și 4 stele

În condiţiile în care nu se ştie foarte clar când vom putea călători în străinătate, tot mai mulţi români aleg vara aceasta litoralul de la noi. Deşi timid, la Marea Neagră au început deja vacanţele de o săptămână sau două. Hotelierii susţin că preţurile sunt la fel ca anul trecut. […]

Ai un pont ? 0761011011