Cauza morții lui Costin Mărculescu. Ce s-a descoperit la autopsie

CancandB.ro
Read Time:2 Minute, 59 Second

Veste şoc în lumea mondenă. Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort, miercuri noapte, în apartamentul în care locuia în Bucureşti.

UPDATE – A fost stabilită cauza morții actorului Costin Mărculescu.

Potrivit raportului preliminar de la INML, Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio respirator acut.

Costin Mărculescu, găsit mort în cadă

Câţiva prieteni au dat alarma pentru că actorul nu mai fusese văzut de câteva zile, nu răspundea la telefon iar câinele său lătra insistent în locuinţă.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur. Prietenii lui au fost cei care au alertat autorităţile după ce o vecină i-a anunţat că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente.

Poliţiştii secţiei 12 au fost cei care au preluat apelul la 112 şi s-au deplasat la locuinţa actorului din sectorul 3. Acolo după ce au stat de vorbă cu vecinii au chemat în ajutor echipaje de la pompieri şi Smurd.

Înăuntru, temerile apropiaţilor că ceva rău s-a petrecut s-au adeverit: trupul neînsufleţit al lui Costin Mărculescu zăcea în baie. Cazul a fost preluat imediat de Biroul morţi suspecte al Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Un infarct sau un accident cerebral, posibila cauză a decesului

La prima vedere, anchetatorii bănuiesc că în timp ce actorul se pregătea să facă o baie ar fi suferit un infarct sau un accident vascular cerebral.

Această pistă pare cea mai credibilă, pentru că fosta iubită a actorului a susţinut că acesta ar fi avut probleme cu inima.

Misterul despre felul în care şi-a găsit sfârşitul Costin Mărculescu va fi lămurit de medicii legişti care efectuează necropsia. Tot ei vor spune clar şi când a murit acesta, pentru că vecinii şi prietenii cred că decesul ar fi survenit în weekend, după ce actorul şi-ar fi scos câinele la plimbare.

Ce spun prietenii despre varianta sinuciderii

Actorul locuia într-un bloc din sectorul 3 al Capitalei cu chirie, iar vecinii spun că l-au văzut ultima dată sâmbăta când a ieşit cu câinele la plimbare.

Prietenii Lui Costin Mărculescu exclud varianta unei sinucideri, mai ales că acesta avea în plan să lanseze o carte la sfaristul acestei luni.

“Pur şi simplu apropriaţii m-au informat că a fost găsit mort în cadă şi fiind prieteni de ani de zile şi vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind şi în apropriere am zis să vin să văd ce se inatmpla.//Se ştie faptul că era depsresiv în ultima perioadă nu este o surpriză sau un lucru necunoscut fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de cariera ca să spun aşa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care intodeauna ştia să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie urma să publice o carte “Bomba cu fitil aprins” şi ştiu că îşi dorea foarte mult acest lucru.”, a declarat o prietenă.

Câinele actorului a fost luat de autoritatea pentru supravegherea şi protecţia animalelor pentru îngrijiri.

Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani iar în 1986, a fost distribuit în unul dintre cele mai vizionate filme din istoria Roamniei, celebrul „Liceenii”.

În anul 1993 a absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreţ. Costin MArculescu a lansat şi şapte videoclipuri difuzate de posturile de muzică.

Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie.

sursa:protv
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doi afgani au fost salvați de polițiștii dâmbovițeni după ce au sunat la 112 că se sufocă în remorca unui TIR

ALERTĂ ÎN DÂMBOVIȚA, după ce doi afgani au sunat la 112 și au spus că se sufocă în remorca unui tir aflat în mers! Cei doi se urcaseră în Turcia, după ce soferul le promisese că îi va duce în vestul Europei. Operațiunea a fost dificilă deoarece aceștia nu au […]

Ai un pont ? 0761011011