Tăriceanu se REVOLTĂ: ”Președintele ne prostește în față!”

CancandB.ro
Read Time:48 Second

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu s-a revoltat împotriva măsurilor luate de Guvern în ultima perioadă și consideră că președintele Iohannis ”ne prostește în față”.

„Preşedintele ne prosteşte în faţă. Ne spune că Guvernul a luat cele mai bune măsuri în pripă. Nu a luat din pripă cele mai bune măsuri. Eu am atras atenţia asupra faptului că au existat comunicări din partea Ambasadei României la Beijing încă din 6 ianuarie și MAE a transmis notificările, informaţiile necesare la nivelul Guvernului, iar domnul Iohannis și domnul Orban se ocupau de alegeri anticipate”, a declarat liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a adăugat că toate măsurile au fost luate cu mare întârziere. „Prelungirea stării de alertă nu se mai justifică, nu avem focare de infecţie decât într-o mică parte a ţării. Se poate menţine starea de alertă la nivel judeţean sau de localități. Nici eu și nici parlamentarii ALDE nu vom vota prelungirea stării de alertă”, a conchis Tăriceanu.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concertul susținut de Celine Dion a fost AMÂNAT pentru anul viitor

Vești proaste pentru fanii lui Celine Dion, concertul de la București, programat pentru 29 iulie, a fost reprogramat pentru anul viitor, în data de 25 iulie, au anunțat, miercuri, organizatorii. Potrivit organizatorilor concertului Celine Dion, biletele achiziționate pentru data de 29 iulie 2020 își păstrează valabilitatea pentru 25 iulie 2021 […]

Ai un pont ? 0761011011