Ce INTERDICȚII are vloggerul COLO, după ce a fost eliberat pe control judiciar

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 17 Second

Magistrații care au decis să îl elibereze pe control judiciar pe vloggerul Colo au stabilit pentru acestea mai multe măsuri dure, care îl vor lăsa fără bani. Colo, pe numele său Alexandru Bălan, a fost eliberat şi va fi în control judiciar pentru 60 de zile. În tot acest timp, vloggerul nu va putea publica nimic pe YouTube, Facebook sau Instagram, anunță Mediafax.

Alexandru Bălan, cunoscut în mediul online cu numele de Colo, a fost pus în libertate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, după ce marţi seară a fost reţinut de poliţişti.

Oamenii legii au dispus înlocuirea reţinerii cu măsura controlului judiciar.

În următoarele 60 de zile, Colo nu va avea voie să posteze nimic în spaţiul online, fie că e vorba de Youtube, Facebook, Instagram sau Tik Tok.

Vloggerul a fost reţinut după ce a incitat la violenţă împotriva unei minore, inclusiv la violarea acesteia.

„În luna august 2019, inculpatul a realizat un videoclip de tip vlog/live streaming în care îşi instigă urmăritorii şi abonaţii să realizeze infracţiuni de viol cu precădere asupra persoanelor de sex femeiesc minore, considerând că aceste fapte sunt justificate având în vedere aspectul fizic al acestora şi vestimentaţia sumară, videoclip ce a fost înregistrat şi postat pe platforma online YouTube, videoclipul fiind vizualizat de aproximativ 77.000 de persoane”, arată procurorii.

Alexandru Bălan are peste 850.000 de urmăritori în social media, iar unii dintre fanii vloggerului i-au adus diverse ameninţări tinerei care a sesizat autorităţile cu privire la declaraţiile bărbatului.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numire „liberală” la Ministerul Transporturilor

O nouă angajare pe filiera secretarului de stat, venit de la Botoșani, Viorel Grigoraș, a fost făcută la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. Astfel, de săptămâna trecută, directorul de cabinet al acestuia, adus tot de la Botoșani, Zoltan Barna, a fost numit directorul Serviciului Monitorizare Trafic de la Inspectoratul de […]

Ai un pont ? 0761011011